Fulfilment

U bent thuis of op uw kleine bedrijf gestart met een webwinkel en u wilt nu bijvoorbeeld uw woonkamer weer terug die inmiddels volstaat met alle webartikelen?

Sendus Logistiek kan u daar uitstekend mee helpen door al uw artikelen bij ons op te slaan.  Onze locatie is zeer net en schoon en deels temperatuur en vocht gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook het proces “picken & packen” van al uw orders aan Sendus Logistiek uitbesteden. Naast op- en overslag zijn wij een gespecialiseerd fulfilment bedrijf waar u tegen een voordelig tarief en met hoge kwaliteit het verzendklaar maken van de orders kunt uitbesteden en dat vanaf 6,95 All-in. Onze tarieven zijn transparant opgebouwd en zijn uiteindelijk incl de totale verpakking en verzenden bij de vervoerder van uw keuze. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse grote verzendpartijen waaronder Collect&Deliver, PostNL, DPD, DHL, Fedex, UPS en GLS.

Wij maken gebruik van sublieme fulfilment software en bieden u de mogelijkheid uw webshop aan deze software te koppelen zodat de gehele orderverwerking volledig is geautomatiseerd. Door de Track & Trace kunnen u en uw klanten de zendingen door de gehele keten blijven volgen.

Wij hebben een cut-off tijd van 20:00 uur ‘s avonds en waarbij we de aansluiting op het netwerk van de verschillende vervoerders kunnen garanderen. Wij nodigen u van harte uit om onze locatie in Rotterdam Hoogvliet te bezoeken en ons proces uitgelegd te krijgen.

Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op 088-1238470.

http://www.onestein.nl/sites/default/files/styles/hero/public/afbeeldingen/artikelen/hero/shutterstock_129636161_0.jpg?itok=lljwttkT